Bariere automate pentru orice situație de trafic

Un microcontroler în cutiile noastre de barieră permite conectarea ușoară a instalației de barieră automata la sistemele de automatizare a locuinței sau la alte sisteme de gestionare a clădirii cu software-ul corespunzător. În plus, echipăm barierele noastre automate cu un întrerupător magnetic de protecție a motorului. Acest întrerupător garantează longevitatea barierei automate, împiedicând alunecarea motorului.

Barierele noastre sunt realizate din foi de oțel care sunt pliate și sudate. Toate cutiile noastre cu barieră au o ușă de intrare și un capac detașabil. Cutiile de barieră sunt sablate, metalizate și finisate cu un strat epoxidic întărit termic. Brațele barierei sunt fabricate din aluminiu rezistent.

Oferim un sistem de bariere automate pentru fiecare situație de trafic. Mai jos, veți găsi diferitele noastre bariere automate. Toate cu caracteristici proprii, dar întotdeauna complet personalizate în funcție de specificațiile dumneavoastră.

Mai aveți o întrebare despre barierele noastre automate? Contactați-ne pentru consultanță fără obligații.

Controlul Barieră automate

Microcontrolerul încorporat în barierele noastre este potrivit pentru diverse aplicații și este echipat cu un întrerupător de protecție a motorului magnetic. Acest control previne alunecarea prelungită și asigură o durată de viață lungă a motorului și, prin urmare, a barieră automate

Microcontrolerul barierelor noastre poate fi conectat la alte sisteme de gestionare a clădirilor sau la sisteme de automatizare a locuinței cu software-ul corespunzător.

Construcția și finisarea sistemului de barieră

Dulapurile barierelor noastre constau din plăci de oțel pliate și sudate, o ușă de acces și un capac detașabil. Dulapurile barierelor noastre sunt finisate cu un strat epoxidic întărit termic. Brațele barierei sunt fabricate din aluminiu rezistent. 

În cazul în care bariera nu este folosită des, de exemplu, doar noaptea pentru a se închide, se poate alege o barieră manuală.